Dalibor Pavlović, učitelj Shotokan karateja (2. DAN)

dalibor pavlović - karate akademija

Sem Dalibor Pavlović, učitelj Shotokan karateja (2. DAN), z več kot desetletjem izkušenj tako na tekmovalnem kot tudi pedagoškem (trenerskem) področju. S ponosom izpostavljam svoje članstvo v slovenski kadetski in mladinski reprezentanci, kjer sem pridobil neprecenljive izkušnje ter dosegel izjemne rezultate na različnih tekmovanjih. Z nazivom dvakratnega državnega prvaka, šest kratnega zmagovalca na mednarodnih tekmovanjih in pet kratnega zmagovalca pokalnih tekmovanj sem dokazal svojo predanost in nadarjenost v tekmovalnem okolju karateja.

Od leta 2016 se posvečam poučevanju karateja, kjer sem imel priložnost deliti svoje znanje in izkušnje z mnogimi mladimi talenti, ki so dosegli odlične rezultate na državnem in mednarodnem nivoju. Z veseljem nadaljujem svojo trenersko karate pot in se veselim priložnosti, da bom svoje strokovno znanje in strast prenesel na vašega otroka v naši karate akademiji, kjer bo deležen celostnega razvoja tako na tekmovalnem kot tudi osebnostnem področju.

Zaradi obsežnega znanja in strokovnosti, ki sem ju pridobil na svoji dolgoletni trenerski poti, z navdušenjem spremljam napredek vsakega posameznika, ki se pridruži naši karate akademiji. Verjamem v celostni razvoj karateistov, pri čemer poudarjam tako fizično kot tudi mentalno plat. Skozi disciplino, vztrajnost in spoštovanje do karate kulture, vsak posameznik pridobiva ključne življenjske veščine, kot so samodisciplina, samozavest, koncentracija in spoštovanje do drugih. Vzgajamo karateiste, ki so ne le uspešni v športnem udejstvovanju, temveč tudi odgovorni, vztrajni in uravnoteženi posamezniki, pripravljeni na soočanje z izzivi tako v športu kot tudi v življenju.

Pri svojem delu se osredotočam na individualen pristop k vsakemu učencu. Verjamem, da je vsak posameznik unikaten in ima svoje potenciale, ki jih je treba odkriti in razviti. S pomočjo strukturiranih treningov, tehničnih vaj, vadbene opreme in spodbudnega okolja spodbujam rast in napredek vsakega učenca, ne glede na njegovo starost ali izkušnje. 

Več o Karate Akademiji